A tehetségről. Nem csak sportolóknak…

A legtehetségesebb az, aki a legrövidebb idő alatt és a legkevesebb energiabefektetéssel tör fel a csúcsra, azaz lesz a legjobb. Sok sportág fizikai adottság függő, de sok kivétel van világszerte minden sportágban. A tehetségnek sok összetevője van.

Rendületlenül hiszem, hogy mindenki fejleszthető a saját maga szintjén. Ez csakis hit és hozzáállás kérdése. Mind a sportoló, mind pedig az őket segítők részéről.

Hiszem, hogy az igazi tehetség kibontakozik. Túljut a korlátokon és a nehézségeken. Felismeri, hogy mi kell a fejlődéséhez és ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot. Tesz ezért, mert céltudatos. Elhivatott és kitartó függetlenül a körülményektől. Sosem keres kifogásokat, hanem a dolgok mögé próbál nézni és megkeresi, hogy mi kell a továbblépéséhez. Számára nem az a szempont, hogy könnyű vagy nehéz, hanem az, hogy mit kell leginkább tennie ahhoz, hogy továbblépjen.

További cikkek

Mozdulatlanul, mint a kőszobor

Mozdulatlanul, mint a kőszobor

Mostanában többször előfordult, hogy a legmagasabb szinten játszó labdarúgók szabadrúgáskor a sorfalban állva elfordultak vagy összehúzták magukat,...

bővebben

KAPCSOLAT

ÍRJON NEKEM

Az alábbi űrlap segítségével üzenetet küldhet számomra. Szívesen vesszem észrevételeit, kérdéseit, ajánlatkérését szolgáltatásommal, kapcsolatban, vagy használja egyéb elérhetőségeim

Telefonszám

+36 30 186 9798

Share This