Hideg fej és forró szív. Mikor melyik?

Hideg fejre van szüksége a sportolónak ahhoz, hogy végiggondolja és megértse (!) azt, hogy a saját képességeit és az ellenfele erősségeit figyelembe véve milyen taktikát alkalmazzon.

Taktika érzelmek nélkül, azaz hol lehet esély a győzelemre!?

Egy tudatos és mindenre kiterjedő elemzésre épülő taktika felállítása és megértése. Tökéletes feltérképezése az ellenfélnek és a körülményeknek, valamint a saját erősségeknek és gyengeségeknek. Ez egy megalkuvást nem tűrő szakmai munka.
Forró szív kell a sportolónak ahhoz, hogy minden körülmény között tudjon küzdeni és a taktikai elemeket nem megkérdőjelezve, azokat végrehajtsa. A taktika végrehajtása mindenáron, fegyelmezetten és maximális erőbedobással. Az ellenfél megpróbálja őt kizökkenteni, de ő küzd mindenáron. A kérdés az: ki adja fel pszichésen?
Hideg fej: végig koncentrált tud lenni a sportoló, a taktika betartása.
Forró szív: száz százalékosan dolgozik folyamatosan, küzdeni tudás.

További cikkek

Mozdulatlanul, mint a kőszobor

Mozdulatlanul, mint a kőszobor

Mostanában többször előfordult, hogy a legmagasabb szinten játszó labdarúgók szabadrúgáskor a sorfalban állva elfordultak vagy összehúzták magukat,...

bővebben

KAPCSOLAT

ÍRJON NEKEM

Az alábbi űrlap segítségével üzenetet küldhet számomra. Szívesen vesszem észrevételeit, kérdéseit, ajánlatkérését szolgáltatásommal, kapcsolatban, vagy használja egyéb elérhetőségeim

Telefonszám

+36 30 186 9798

Share This