Ki mit főz …

”Nagy céljaink voltak, ráadásul megalapozottan, hiszen az idény során remekül játszottunk, összeállt a csapat, és tele volt önbizalommal. Ehhez képest tulajdonképpen percek alatt elvesztettünk mindent, a Kiel ellen az első félidőben nem voltunk ott fejben.” – mondta a vezetőedző.

Az ötgólos vereséggel végződő bronzmeccsről is elmondta a tréner a véleményét.

“A játékosok próbálkoztak, mindent beleadtak, de ez sem volt elég. Egyszerűen túl fáradtak voltunk ahhoz, hogy megfelelő szinten teljesítsünk. Fejben is, de főleg testben. Nem nyújtottunk kiegyensúlyozott teljesítményt, így a céljainkat sem tudtuk elérni.”
„Önkritikát kell gyakorolnom, mert egyénileg ez volt az egyik legrosszabb tornám egész pályafutásom során, és nem lehet kifogásokat keresni.” – mondta a csapat irányítója.
Az év legfontosabb tornáján (mérkőzésein) a végeredmény és a mutatott játék szembesít azzal, hogy mi a csapat valódi tudása. Ha egy csapat nem képes koncentrálni, fejben szétesett, elveszti a hitét és önbizalom nélkül játszik, akkor az azt jelenti, hogy mentálisan felkészületlen, azaz hiányzik az a tudása, amely ahhoz kell, hogy legyőzze ellenfelét, ellenfeleit.
A mentális fejlesztés és felkészítés egy folyamat, idő kell hozzá.

További cikkek

Mozdulatlanul, mint a kőszobor

Mozdulatlanul, mint a kőszobor

Mostanában többször előfordult, hogy a legmagasabb szinten játszó labdarúgók szabadrúgáskor a sorfalban állva elfordultak vagy összehúzták magukat,...

bővebben

KAPCSOLAT

ÍRJON NEKEM

Az alábbi űrlap segítségével üzenetet küldhet számomra. Szívesen vesszem észrevételeit, kérdéseit, ajánlatkérését szolgáltatásommal, kapcsolatban, vagy használja egyéb elérhetőségeim

Telefonszám

+36 30 186 9798

Share This